Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Oct 22, 2013 in Fritid | 0 comments

Om ny adresse og udfordringer med bredbånd

Om ny adresse og udfordringer med bredbånd

Jeg er så heldig, at jeg netop er flyttet i en ny lejlighed. Og ligeså dejligt som det er at skulle indrette et nyt hjem, ligeså mange udfordringer er der altså også ved det.

Noget af det første, der skulle fikses, var bredbåndet. Det er så vigtigt for mig, at bredbåndet bare virker. At jeg ikke skal bruge tid på at hænge i telefonen og få hjælp af unge drenge, der sidder ved telefonen som studiejob.

Heldigvis fandt jeg et godt tilbud på hurtigt bredbånd hos Telia. Jeg kunne får rigtig hurtigt internet for få penge. Og det kan jeg jo godt lide. Et godt produkt til en billig penge.

Og nu, hvor det hurtige bredbånd er på plads, kan jeg begynde at tænke på noget af det sjove ved at flytte i ny lejlighed. Jeg skal ud og kigge på nye møbler snart, og jeg vil også forære mig selv noget flot til de nye vægge.

Er du også flyttet? Eller er du måske bare træt af, at dit bredbånd er så langsomt? Så skulle du prøve at tage et kig på denne side, hvor jeg fandt mit gode tilbud. Telia tilbyder også løsninger, hvor du kan kombinere det hurtige bredbånd med tv og telefoni.

Post a Reply